عاطف الريس مدير المنتدى
عدد المساهمات : 81 تاريخ التسجيل : 19/07/2010 العمر : 51 الموقع : weegy.yoo7.com
| موضوع: طريقة عمل الشلولو المصرية الخميس 22 يوليو 2010, 02:31 | |
| طريقة عمل الشلولو: دى اكله فرعونية صميمة ومشهورة قوى لدى الاخوة الاقباط خصوصا ايام الصيام
كوب ماء بارد
1 ليمونة
نصف بصلة (مقطعة قطع صغيرة)
6 فصوص ثوم (مفروم)
1 كوب ملوخية ناشفة
ملح حسب الطلب توابل (شطة - كمون) والطريقةنضع الماء على النار ثم نضيي البصل و التوم ثم الملوخية مع التقليب ثم التوابل حسب الرغبةثم الليمون بقشرهوبعدين فى ناس بتحطها فى الخلاط مع رز مستوى وتضرب جيدا ثم تؤكل وبالهنا والشفا ............................................... مع تحيات مدير المنتدى /عاطف الريس | |
|